Over ons

Secunox B.V.

Wij zijn een gedreven organisatie
met als focus het ontwikkelen en bieden van op maat gemaakte zorgoplossingen. Zodat de druk op zorgmedewerkers in verzorgings- en verpleeghuizen kan worden verlaagd.

 Wij beseffen ons terdege hoe belangrijk het is dat wij betrouwbare zorgoplossingen leveren, voor zowel bewoners als zorgmedewerkers. Alles draait immers om het adequaat kunnen reageren, waardoor mensenlevens niet in gevaar komen. 

Door hoge kwaliteitseisen aan onze producten te stellen en nauw in verbinding te staan met onze klanten en eindgebruikers, zijn wij in staat wensen en behoeften te vertalen
 in onze producten. 

 

 

 

 

Ons Doel

Bij het ontwikkelen van onze productlijn ligt de focus op gebruiker. In ons geval is deze gebruiker tweeledig. De ouderen/ hulpbehoevenden en de zorgmedewerker/ zorgorganisatie. In het geval van de ouderen/ hulpbehoevenden is ons doel, zo lang als mogelijk gecontroleerde zelfstandigheid willen bieden, zonder daarbij inbreuk te plegen op hun privacy. In het geval van de zorgmedewerker/zorgorganisatie is ons doel gebruiksvriendelijke, duurzame en betaalbare zorgoplossingen te bieden. 

De oorsprong

Ons avontuur is jaren geleden begonnen en duurt tot op de dag van vandaag nog steeds voort. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben met diverse merken slimme sensoren, vonden wij het tijd om een eigen slimme sensorenlijn te ontwikkelen, genaamd Secunox. Of te wel Veilig door de nacht. De Secunox Lumia, onze dwaalsensor, hebben wij als eerste op de markt gebracht. Waarna in de loop ter tijd de Secunox Nocturia, Lumia+ en de Panic Button bij zijn gekomen. Inmiddels is de productlijn niet meer weg te denken bij onze klanten. Met de Secunox kom je vandaag de dag niet alleen maar veilig door de nacht, maar ook door de dag. 

Kom in contact met ons
Wij helpen u graag verder

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Waar kunt u ons vinden?

Adres

Mient 4
2903 LC
Capelle aan den IJssel

Telefoon 

+31 (0)85 008 00 30

Openingstijden 

Ma t/m vrij 09:00 – 17:00

emailadres

info@secunox.nl